Încerc marea cu degetul

Mi-am dat seama că este păcat să țintesc doar publicul din România cu blogul http://grig.blog, pentru că extensia .blog nu este una specifică unei țări, așa cum ar fi .ro, de exemplu …

Modulul Polylang este cel mai potrivit pentru a adăuga versiuni în alte limbi unui site clădit cu WordPress.

După ce am configurat cum trebuie să fie afișate versiunile în engleză și franceză, a mai rămas să mă ocup de partea dificilă: tradusul articolelor în cele două limbi. Google Translate ajută, dar e pe departe o unealtă de încredere ….

Introducere

Tehnologia a evoluat foarte mult în ultimii ani. Această evoluție a permis în special informației să circule mai mult ca oricând.

Pare ciudat că oricine poate să publice instant orice gând îi trece prin minte. Acest lucru, ca oricare altul, are atât avantaje cât și dezavantaje.

Avantajul principal este acela că ideile se poate răspândi foarte repede și, tot la fel de repede, se obține și reacția celorlalți la ideile noastre.

Principalul dezavantaj este reprezentat de faptul că opiniile sunt luate de foarte multe ori ca și certitudini, fără a se consulta expertiza celui care le-a renunțat.

Textele de pe acest Blog nu reprezintă altceva decât opinii personale ale celor care le-au conceput.